Vest Køreskole logo

tRAFIKSKOLE

Vest Køreskole din trafikskole i Albertslund og Vallensbæk. Hos os er du garanteret et fleksibelt og godt forløb med dygtige kørelærere og kompetent og nærværende undervisning. Tilmeld dig et hold i dag, og start din kørerejse snarest.

dIN LOKALE TRAFIKSKOLE

Som køre- og trafikskole er vores fornemmeste opgave at uddanne fremtidige billister. Det er selvfølgelig en forudsætning, at eleverne er forberedte og aktive. Men vi gør selv en dyd ud af,  at undervisningen er af høj kvalitet, så vores elever får de bedste forudsætninger for et godt forløb. Vi har en afdeling i Vallensbæk og Albertslund, og under forløbet kan du løbende vælge, hvor du vil modtage undervisningen. Vi er derfor en fleksibel trafikskole. 

For os handler det ikke blot om, at du skal modtage dit kørekort. Det handler også om, at du skal blive en dygtig bilist, der formår at navigere sikkert i trafikken. Det er omdrejningspunktet for undervisningen. Vi lægger derfor vægt på, at vi byder på et trygt og behageligt miljø, hvor der er plads til ethvert spørgsmål. Vores dygtige og erfarne kørelærere har prøvet lidt af hvert, så de kan hjælpe med det meste under hele forløbet. 

Køre- og teoriundervisning Vest Køreskole
Køreprøve hos Vest Køreskole

Bliv en dygtig bilist

For os som trafikskole handler det om at uddanne dygtige bilister. Derfor tilbyder vi seriøs og interessant undervisning, hvor den praktiske anvendelighed er tydelig hele vejen igennem. På den måde har du en viden, som du kan trække på løbende under køretimerne og i din videre færd på vejene. 

Det er lovpligtigt, at du modtager 29 teorilektioner og 14 kørelektioner. Hvis du har behov for mere, kan vi selvfølgelig imødekomme det. Det vigtigste er, at du er tryg og sikker i, at du kan bestå prøverne, inden du tager dem. Når du har bestået teoriprøve, kørt på glatbane og taget de 14 køretimer, kan du tage din køreprøve. Efterfølgende modtager du dit kørekort, og du er klar til livet som bilist. 

Vest Køreskole er en trafiskole, der fokuserer på dine behov. Er du klar til at prøve kræfter med bil, teori og kørsel? Så tilmeld dig et hold med opstart snart. Vi glæder os gil at møde dig. 

Hvorfor vælge os?