Vest Køreskole logo

Teoriprøve

Hos Vest køreskole giver vi dig effektiv og lærerig teoriundervisning, så du bliver klar til at tage og bestå din teoriprøve. Teoriprøven er en vigtig del af din køreuddannelsen, og du kan ikke tage dit kørekort, hvis du ikke består teorien. Vi sørger for, at du kommer sikkert gennem forløbet. 

Teoriprøve og -undervisning hos vest køreskole

En teoriprøve er afgørende for, at du i sidste ende kan modtage dit kørekort og dermed retten til at køre bil. Under teoriundervisningen bliver du uddannet i trafikkens regler og sikkerhed. Det er det samme, som du bliver testet i under teoriprøven. Vi gennemgår samtlige relevante emner, herunder færdselsregler, førstehjælp og meget mere under dit uddannelsesforløb. På den måde bliver du klar til at tage teoriprøve. 

Uddannelsesforløbet er fleksibelt, hvor der tages højde for skema og behov. Vi har en afdeling i Albertslund og Vallensbæk, og du kan få teoriundervisning begge steder, hvis det passer dig bedst. 

Vil du finde en køreskole, hvor der er kompetent undervisning, og hvor der arbejdes målrettet for, at du består dine prøver, så er Vallensbæk Køreskole det oplagte sted for dig.. Vi bestræber os på at sørge for et trygt, lærerigt og effektivt forløb for vores elever. Tilmeld dig det næste hold allerede i dag, og modtag fleksibel og kompetent køre- og teoriundervisning hos Vest Køreskole!
Køre- og teoriundervisning Vest Køreskole
Køreprøve hos Vest Køreskole

Hvordan foregår forløbet hos vest køreskole?

Teoriundervisningen er den teoribaserede undervisning, du skal igennem, før du modtager dit kørekort. Vores mål er nemlig at uddanne dygtige og ansvarfulde bilister, der forstår betydningen af at overholde trafikreglerne og at navigere sikkert i trafikken. Det er selvfølgelig vigtigt, at man består teoriprøven, men det er mindst lige så vigtigt, at den viden, man tilegner sig ved teoriundervisningen, kan overføres til praksis. Der skal mindst gennemføres 29 lovpligtige teoritimer, før der kan tages teoriprøve.. 

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, teoriprøve, køreprøve eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Så prøver vi at besvare dine spørgsmål bedst muligt. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så tryk på nedenstående knap. 

Hvorfor vælge os?