Vest Køreskole logo

kØREKORT

Hos Vest Køreskole bestræber vi os på at give dig kompetent undervisning i dine køre- og teoritimer. På den måde får du den teoretiske og praktiske viden, der skal til, for at du kan få dit kørekort. Tilmeld dig et hold i dag.

Tag dit kørekort i dag

Skal du tage kørekort til bil? Så er Vest Køreskole det oplagte sted for dig. Vi er en køre- og trafikskole i Albertslund og Vallensbæk, som giver dig den undervisning og køreuddannelse, som du har brug for.  Vi sørger for, at du får den teoretiske og praktiske viden, der gør, at du føler dig sikker, når du sætter dig bag rattet. 

Pris på kørekort er noget, som kan virke ugennemskueligt for mange, når de skal modtage køre- og teoriundervisning for første gang. Hos Vest Køreskole er vi gennemsigtige med vores priser. Der er ingen skjulte gebyrer eller overraskelser. Du kan se pris for kørekort til bil her

Hos Vest Køreskole skal det være nemt og fleksibelt at tage kørekort. Derfor kan du under forløbet frit vælge, om du vil modtage undervisning i vores afdeling i Vallensbæk eller Albertslund. Det er op til dig. Hvis du gerne vil tage skridtet mod dit førerbevis, kan du tilmelde dig et hold med opstart snarest muligt. 

Køre- og teoriundervisning Vest Køreskole
Køreprøve hos Vest Køreskole

Hvordan foregår undervisningen?

Under dit forløb skal du gennemføre både teori- og køreundervisning. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning, hvor du får den teoretiske viden, du skal bruge bag rattet. Der er altid plads til spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det er lovpligtigt, at du gennemfører 29 timer á 45 minutter. 

Køretimerne foregår ved, at de ligger tæt på teoritimerne, så du hurtigst muligt kan bruge den teoretiske viden i praksis. For at kunne sikre dig et kørekort er det et krav, at du har minimum 16 kørelektioner á 45 minutter. Du kan altid tilvælge flere køretimer, hvis du gerne vil sikre dig, at du er klar til køreprøven. 

Efter ud har modtaget dit lovpligtige antal køre- og teoritimer, kan du tage henholdsvis køre- og teoriprøven. Har du bestået disse prøver, kan du modtage dit kørekort, og dit forløb hos Vest Køreskole er afsluttet. 

 

Hvorfor vælge os?